dimecres, 11 de novembre del 2009

Diari de seminari

En aquesta sessió de seminari dia 4 de Novembre hem començat per exposar les notícies de la setmana.
Aquest cop, però, ha estat diferent ja que les notícies han estat explicades per mi i la Núria.
Hem exposat diferents notícies que han passat durant tota aquesta setmana, desde forats al patí d'una escola, agresió sexual en un bus escolar, facebook com a eina de treball a l'escola...
Un cop explicades aquestes notícies, hem dues preguntes i d'aquí han sortit un parell de debats:
- La generalitat haura de subvencionar per complet els ordinadors portàtils?
- Trobeu bé que l'ús del facebook sigui una eina de suport per als estudiants?
Pel que fa a la primera pregunta, i com molt bé s'ha parlat a classe, penso que no tenim la suficient informació com per a jutjar aquest tema com per bé o malament, ja que no disposem d'informació que hauria de ser clau per a posar-nos a favor o en contre ...
En canvi a la segona qüestió ja puc dir que no estic d'acord, no estic d'acord perquè penso que utilitzan el facebook es perden moltes coses, com per exemple la relació entre mestre-alumne, ja que si hi ha el facebook pel mitg l'alumne s'acostuma a resoldre els seus dubtes directament per aquí, d'aquesta manera s'acostumen a no afrontar els dubtes i/o problemes cara a cara.
També penso que el professor ha de tenir el seu temps lliure per dedicar-hi a les seves activitats, com ara la família, els amics, llegir un llibre o mirar la tele tranquil.lament, penso que amb aquesta eina es roba temps lliure al professor, ja que vulgui o no, sempre haurà d'està pendent de si rep algun missatge d'algun nen que té un dubte.

Per acabar la sessió de seminari d'aquest dia vem exposar un seguit de fotos educatives que les vam penjar a la paret de la classe, cadascú penjava la seva foto i a continuació deia el títol que havia triat, finalment deiem votacions de 1, 2 o 3 punts al títol i la foto que per a nosaltres havia estat la més assertada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada