diumenge, 1 de novembre del 2009

COMUNICACIÓ, ORAL ESCRITA I DIGITAL.(3)

Descripció.
Avui el primer que ens ha explicat la Lluïsa a classe, ha estat l'ús que fem dels nostres blocs, ens ha cridat una mica l'atenció ja que hi ha poca gent que publica diariàment l'entrada de coed, i deixa constància del que hem fet al llarg del dia o de la setmana.
Personalment crec que està molt bé que ens ho hagi recordat, perquè ara és quan ens adonem de que el blog és una eina important i que s'ha d'utilitzar.
Després d'aquesta explicació, ens ha llegit un poema, com és habitual, el títol era : els paletes i l'autor Miquel Martí i Pol, el poema explicava la dura feina d'aquests treballadors, i els valoraba d'una manera molt agradable i fina, d'aquesta manera també ens feia reflexionar a tots nosaltres.
Finalment hem vist un video d'un debat de la Lliga Universitària, era una final de la universitat de Barcelona i la Pompeu Fabra i l'eix principal era l'economia i discutien sobre la dificultat d'adquirir un habitatge, la universitat de Barcelona defensava que sí, que era factible, en canvia la Pompeu exposava el contrari.

Aprofundiment.
Per a poder aprofundir sobre aquests tema he pensat que el primer que s'ha de saber és què és la Lliga universitària i com es desenvolupa:
És una competició en la qual, durant 4 dies, diferents equips d'estudiants universitaris debaten sobre un tema polèmic d'actualitat.
Un mes abans del començament de la competició es fa públic el tema del debat. Els equips no coneixen quina posició han de defensar, fins a uns minuts abans de començar l'enfrontament. Un equip de jutges al final decideix qui guanya i qui perd.
www.vives.org/lligadedebats

Reflexió.
Aquesta sessió m'ha ajudat molt en el sentit de saber la importància que té el blog, respecte al tema de la classe també m'ha semblat molt interessant, ja que a mi el tema dels debats m'agrada molt i el trobo molt útil per a la carrera que estem fent, ja que haurem de saber parlar i defensar-nos clarament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada