dilluns, 2 de novembre del 2009

COMUNICACIÓ,ORAL ESCRITA I DIGITAL.(4)

Descripció.
Avui hem començat la classe de COED, amb un poema, la diferència ha estat en que no l'ha llegit la Lluïsa sinó que ho ha fet el nostre company de classe David, el poema estava molt bé ja que parlava dels mestres, i a tots ens interessava moltíssim.

Seguidament vam entregar el treball de Com parlar bé en públic, i la Lluïsa va resaltar que no el corregiria un per un, sinó que simplement miraria qui havia fet el treball i qui no.
Després vam fer els grups de debat i vam discutir quin era el tema a debatre: el nostre grup vam decidir fer-lo sobre la aplicació de les noves tecnologies a les aules, ens van repartir el torn
del debat i també el treball sobre el territori, la Núria i jo ho fem sobre Premià de Mar, i ho vincularem una mica amb la festa major del poble.

Per acabar la Lluïsa ens va repartir un article de l'Albert Om titulat coses meces que parlava sobre una llegenda urbana, ens explicava que parlant amb Ferran Adrià (cuiner del Bulli) li va explicar que un dia una parella va anar a dinar al seu restauran i van demanar un vi molt bo, el cambrer sorprés per la seva elecció i felicitan a la parella els va informar que estaven convidats al menú desgustació, la parella amb molt de gust van acceptar l'invitació, quan van anar a pagar i van veure la factura se'ls va caure al món a terra, ja que aquell vi valia 10.000 Euros, van haver d'agotar tots els diners de la llibreta de crèdit per a poder fer front a aquella factura.

Finlament vam llegir uns textos de Jesús Tusón que parlava sobre la lingüística , sobre les diverses llengues que hi ha al territori espanyol i arreu del món i els seus dialectes que malgrat no els donem massa importància, és important saber que hi són.
Finalment ens va repartir uns quans capítols del llibre d'Emili Teixidor anomenat la lectura i la vida.

Reflexió.
M'ha agradat fer aquesta sessió de COED, i la veritat esque se m'ha fet bastant amena, ja que hem pogut compartir opinions sobre el tema del debat, i parlar una miqueta com el desenvoluparem, al igual que el treball del territòri.
Finalment hem estat parlant una mica del text d'Albert Om que també m'ha semblat molt divertit, ja que a mi les llegendres, els contes...m'agradan molt i d'aquesta manera he pogut disfrutar una mica.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada