diumenge, 15 de novembre del 2009

Comunicació,oral, escrita i digital(7)


Descripció.

La sessió d'avui divendres 13 de Novembre l'hem començat amb la recitació de poemes i explicació de contes i/o rondalles.

Han sortit unes 15 persones a resitar i explicar diferents històries, entre d'ells L'Oscar, l'Edu, la Laura, L'Helena...

Al acabar aquesta part tan dinàmica de la classe, hem començat a fer la lliga de debats,la Lluïsa ens ha donat un paper per saber els aspectes a tenir en compte del debat. Ens ho ha explicat una mica i ha acabat dient-nos que els del segon debat avaluarien els del primer i així consecutivament, tot i així aquest cop només hem pogut gaudir d'un debat per falta de temps.

Han començat l'equip constituït pel Masià,Marta,Cristian,Àngel,Carles i Edu vs Alba,Oscar,Marc,Pere,Esteve,

El debat anava sobre les escoles privades el primer grup estava a favor , per tant, defensava aquest tipus d'escoles, mentre que els altres estaven totalment en contra i s'oposaven a les opinions dels primers.


Reflexió.

Penso que fer aquest tipus de classe està molt bé, ja que són molt dinàmiques i passen les hores volant.

El tema dels debats està molt bé, ja que penso que es la millor manera d'aprendre, afrontant-ho.

Pel que fa al tema penso que estava molt ben triat, encara que han confós una mica l'escola privada amb la concertada, tot i així penso que tots dos equips han refusat molt bé l'explicació de l'equip contrari, de manera que el debat ha estat molt dinàmic.

Per acabar diré que trobo molt interessants aquesta mena d'activitats sobretot per a saber parlar bé en públic, i pedre els nervis que tots tenim.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada