dilluns, 30 de novembre del 2009

Comunicació,oral,escrita i digital (9)


Descripció.

El següent debat ha estat representat per l'equip de la Mónica, la Sara. la Mónica, l'Albert i el Cristian que defesnaven l'autoritat a l'aula, mentre que l'equip que estava en contra era el format per la Laura, la Sara, l'Aylén, la Maria i la Paula.

Han començat per definir que és l'autoritat i han acabat dient que l'escola i l'autoritat han passat d'un extrem a un altre, abans el professor era molt autoritàri i l'alumne li tenia un respecte increible, ara el professor passa a ser l'amic de l'alumne, és a dir que el professor abans era un model a seguir, era una persona autoritària que estava per sobre de tot alumne, en canvi ara l'alumne es veu prou capaç com per riure's del professor i fins i tot jutjar-lo i/o fer-li la vida impossible cosa que abans era una cosa inimaginable.

Per aquesta raó van defensar que el mestre hauria d'estar preparat psicològicament per afrontar tota mena de crítiques i problemes davant de l'alumne ( cosa que em sembla molt injust)

El primer equip ha deixat anar una pregunta força interessant, si abans no era lògic que l'alumne tingués por del mestre, ara és lógic que el mestre tingui por de l'alumne??

L'equip que refutava aquest punt ha dit que el principal problema és l'educació de les famílies envers als nens, ara hi ha una gran falta de respecte que abans no hi era i la pregunta que han fet per a concloure el debat és la següent: Perquè aquesta falta de respecte ara hi és present??

en definitiva els mestres han de canviar.

Aprofundiment.

Una imatge que he trobat que explica molt bé la diferència de l'autoritat d'abans amb la d'ara, penso que és una molt bona imatge per a reflexionar i fer entendre que el mestre ha de ser respectat ja que aquest fa el possible per educar correctament als seus alumnes.

Reflexió.

Penso que el desenvolupament del debat ha estat correcte, encara que crec que al primer grup ha avusat una mica del temps i això a provocat que el darrer grup no tingués el suficient temps com per extreure les seves conclusions, tot i així el debat s'ha entés perfectament i ha estat totalment correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada