dimecres, 25 de novembre del 2009

Casal del raval.


18 de Novembre

Avui hem anat a visitar el casal del raval, la veritat esque m'imaginava la visita molt diferent del que ha estat, ja que hem arribat i ens han tancat a una aula on un senyor ( educador) ens ha explicat improvisadament que feien al casal, ens ha explicat una mica la història i la dinàmica que utilitzaven.

Ha estat una visita una mica rara, ja que només començar ens ha dit que no sabia que feiem allà i ens ha explicat una mica per sobre tota la història del casal i dient-nos repetidament que tota la informació la trobariem a la web.

Exactament hem estat una hora de xerrada i després hem marxat cap a casa.

El que més m'ha sobtat de la visita ha estat que ens digues que no ens deixava veure el centre i que tan sols ens tingués tancats a una aula una estona per fer-nos una xerrada totalment improvisada i que ens digués que tota aquella informació la podriem torbar a la pàgina web.

Sincerament m'he sentit una mica com que allà estava perdent el temps, que podia esta a casa fent treballs o estudiant que no pas allà tancada escoltant a un senyor que no sabia ben bé que dir-nos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada