dimecres, 25 de novembre del 2009

Escola Baloo.

17-11-2009
Avui dia 17 de Novembre hem anat la Núria i jo a l'escola Baloo de Barclona ( Montbau).
Primer de tot ens hem torbat amb l'estudiant de pràctiques de tercer en Jordà i després hem anat fins a l'escola.
Hem entrat a l'escola i en Jordà ens ha presentat al cap d'estudis i la directora, molt simpàtics i agradables tots dos.
Després em fet una petita visita per l'escola i tot seguit hem començat les classes.
Primer hem anat a la classe de música amb els nens de P-4, després hem seguit a la mateixa aula però en una classe on hi havia nens de 1er,2n i 3r de primària ja que al ser una escola tan petita, de tan sols una línia, fan classes on ajunten alumnes de tots tres cursos cosa que trobo que és bastant interessant.
Al acabar aquestes dues classes hem anat al pati i després hem tornat a fer música amb els nens de 4rt, hem anat a dinar amb tots els professors i després cap allà les 15h hem continuat les classes, aquest cop no hem assistit a cap classe de música si no que hem anat a una de català amb nens de 3r cosa que ens ha agradat molt ja que també ens han fer participar i col.laborar estant amb els nens, i finalment hem estat amb els de 2n de primària fent jocs matemàtics i jugant i ajudant-los.
Per a mi ha estat una experiència molt gratificant, i m'ha agradat moltíssim conèixer el funcionament d'aquesta escola.

1 comentari:

  1. Hola Mar. com a dona que ets, i imagino futura mestra, et demanaria que afegissis a les NENES en els teus comentaris. Crec que l'Escola Baloo com a escola pública és una escola mixta. Moltes vegades, per l'educació rebuda, que no a propòsit, utilitzem un llenguatge que no correspon a la realitat. Les nenes existeixen i el llenguatge és un mitjà molt important per fer-nos veure. Gràcies

    ResponElimina