dimecres, 16 de desembre del 2009

diari de seminari

Aquesta sessió de seminari l'hem centrat més en les experiències viscudes a la setmana extraordinària per cadascú, ens hem centrat més en l'experiència viscuda als diferents centres amb l'acompanyant de 3r.

Tots els meus companys van anar explicant la seva experiència,
una de les moltes que em van cridar l'atenció van ser la de la Judit i el Carles ja que segons ells, el tracta de l'escola no va ser gaire bo, totalment al contrari que a nosaltres que ens van tractar de meravella.

Un altre experiència ben curiosa va ser la viscuda per la Lorena i l'Esteve ja que l'escola on ells van anar a fer la visita era molt petita, ja que antigament l'edifici havia estat una casa, tot i així la metodologia que utilitzaven era correcte i agradable.

l'Helena i l'Alba van estar molt agust a la seva escola, ja que van poder participar a diferents classes i van poder gaudir de diferents assignatures, tot al contrari que el Marc que va estar casi tot el matí a classes d'educació física.

Finalment a l'acabar la classe el Xavi ens va dir que el proper dia havíem de fer una crònica sobre el concert de santa Cecília.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada